Affiliate worden van Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. Wij hebben ons als doel gesteld om reizen in eigen sfeer binnen het bereik van zoveel mogelijk christenen te brengen. Goed Idee Reizen is zeer prominent aanwezig met aanbiedingen in christelijke kranten en tijdschriften. Op deze pagina vindt u meer informatie over ons affiliate programma.

Met wie werkt Goed Idee Reizen samen?

Wij hebben een nauwe technische samenwerking met Kras. De administratie en de automatisering, gebeuren bijvoorbeeld op één centrale afdeling. Alle identiteitsbepalende zaken gebeuren door de medewerkers van Goed Idee Reizen.
Kras is een onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland met merken zoals TUI. TUI heeft zelfs een eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly. Door deze grootschalige samenwerking is Goed Idee Reizen een degelijke reisorganisatie met een sterke organisatie waar wij op kunnen terugvallen. Deze samenwerking is dus vooral in het directe voordeel van onze deelnemers.

Wat levert het u als affiliate op?

Goed Idee Reizen gelooft in affiliate marketing en geeft aan haar affiliates 3% commissies over de basisreissom. Het Goed Idee Reizen affiliateprogramma is gebaseerd op een langdurige samenwerking waarin de verkoop centraal staat. Verkoopt u één van onze producten, dan verdient u direct een aantrekkelijk bedrag. Hoe meer u verkoopt, hoe hoger uw beloning!

Voordelen voor u en uw bezoekers

Goed Idee Reizen is een sterk, bekend merk met een betrouwbaar imago en heeft altijd de beste aanbiedingen voor de bezoekers van uw website. Wij hebben een proactief beleid naar affiliates toe. Affiliate worden van Goed Idee Reizen biedt u vele voordelen:

• Aantrekkelijke vergoedingen;
• Snelle uitbetaling;
• Regelmatige acties en promoties voor affililiates;
• Deeplinken naar elk zoekresultaat mogelijk;
• Landingpagina’s: voor elke bestemming is er een aparte landingpage beschikbaar met alle reizen van de betreffende bestemming;
• Constante aandacht voor usability testing en webanalytics is positief van invloed op conversie van alle via u doorgestuurde bezoekers;
• Goed Idee Reizen staat open voor verbeterpunten aan het promotiemateriaal en de website, omdat het al zijn affiliates serieus neemt als internetdeskundige.

Hoe werkt het?

Goed Idee Reizen werkt samen met het affiliate netwerk Tradetracker. Op de website van dit netwerk kunt u meer informatie lezen over het affiliate programma van Goed Idee Reizen. Meld u vandaag nog aan voor gratis deelname aan het affiliate programma van Goed Idee Reizen!