Als u ons nodig hebt, zijn we er

Het coronavirus raakt ons allen in het diepst van ons hart. En natuurlijk ook u, de vakantieganger die zijn vakantie aan ons toevertrouwde. Op dit moment is uw gezondheid en de gezondheid van uw geliefden het belangrijkste. En dan wilt u u niet druk maken over uw vakantie. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid en halen alles uit de kast om eventuele zorgen over uw vakantie weg te nemen.
Door u op te vangen, te adviseren en zo nodig weer naar huis te brengen. Door u zo goed en volledig mogelijk te informeren. Door alternatieven en oplossingen aan te reiken omdat uw vakantieplannen waarschijnlijk volledig zijn omgegooid. Onze prioriteit is op dit moment ervoor zorgen dat voor u alles alsnog zo goed mogelijk verloopt. Hoe dat eruit ziet? Lees even verder.

Repatriëring van 30.000 reizigers

We zijn 24/7 bezig met het naar huis brengen van bijna 30.000 reizigers van TUI, KRAS en Goed Idee Reizen die zich op dit moment nog op verschillende vakantiebestemmingen bevinden. Het is een lastige opgave doordat steeds meer grenzen dicht gaan, maar we zullen er alles aan doen om u weer veilig thuis te brengen.

Goed Idee Reizen Customer Service Center & corona FAQ

Natuurlijk leven er heel veel vragen. Daarom staat het Goed Idee Reizen Customer Service Center voor u klaar om u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. Door de drukte kan dit soms helaas wat langer duren dan je had gehoopt. Gelukkig hebben we al veel vragen beantwoord op een overzichtelijke pagina van TUI / KRAS / Goed Idee Reizen die altijd up to date is.

Voucher

Is uw reis geannuleerd? Dan ontvangt u een voucher voor de betaalde reissom. Zo kan u op een later moment in het jaar toch nog genieten van uw welverdiende vakantie. Meer weten over deze voucher, bekijk dan deze pagina.

Versoepelde omruilgarantie

We begrijpen dat als u een vakantie bij ons hebt geboekt, u met allerlei vragen zit. Kan mijn reis nog wel doorgaan? En hoe ziet de wereld er straks uit? Dan is het goed om te weten dat het Goed Idee Reizen Omruilgemak u rust geeft. Als u zelf wilt afzien van de reis die u heeft geboekt, dan kunt u met het Omruilgemak zowel uw bestemming, reisdatum als reisgezelschap aanpassen. Dat is wel zo fijn. Lees hier meer over de voorwaarden van het Goed Idee Reizen Omruilgemak.

En...

Zorg goed voor elkaar! Zodat we straks weer van met z’n allen van heerlijke vakanties kunnen genieten.