Gratis omruilen van huidige en nieuwe boekingen

We begrijpen dat als u een vakantie bij ons hebt geboekt, u met allerlei vragen zit. Kan mijn reis nog wel doorgaan? En hoe ziet de wereld er straks uit? Dan is het goed om te weten dat het Goed Idee Reizen Omruilgemak je rust geeft. Wilt u een reis boeken of heeft u een reis geboekt, maar bent u niet zeker wanneer u wilt vertrekken?

Met het versoepelde Goed Idee Reizen Omruilgemak kunt u zonder wijzigingskosten uw reis met een vertrekdatum in het gehele zomer- of winterseizoen omboeken naar een andere datum, bestemming of ander reisgezelschap.

Bekijk hier de volledige voorwaarden van het Goed Idee Reizen Omruilgemak

Meestgestelde vragen

Tot wanneer kan ik gebruik maken van het versoepelde Omruilgemak?
De huidige voorwaarden van het versoepelde Omruilgemak zijn geldig tot en met 31 augustus 2020.

Stel ik zou vertrekken op 1 augustus 2020...
U kunt nu uw zomervakantie omruilen of nog wachten tot 7 dagen voor vertrek *.
* voor rondreizen (inclusief fly-drives), busreizen, actieve vakanties en rivercruises geldt dat omruilen mogelijk is tot 21 dagen voor vertrek.

Stel ik zou vertrekken op 20 september 2020...
U kunt nu uw zomervakantie omruilen of nog wachten tot en met 31 augustus 2020*.
* voor rondreizen (inclusief fly-drives), busreizen, actieve vakanties en rivercruises geldt dat omruilen mogelijk is tot 21 dagen voor vertrek.

Welke vakantie kan ik omruilen?
Elke rondreis, rivercruise, zonvakantie, culinaire reis, autovakantie, stedentrip, actieve vakantie of busreis met vertrekdatum voor 31 maart 2021. De nieuwe vertrekdatum van de omgeboekte reis kan zijn later in het zomerseizoen, het najaar of in de winter of het zomerseizoen van 2021 vanaf het moment dat deze periode boekbaar is.