Partners van Goed Idee Reizen

Kras Touringcars

v
KRAS-touringcars

KRAS Touringcars is opgericht door Johan Kras. Een groot deel van het vervoer van de bus-, fiets- en wandelvakanties van Kras wordt uitgevoerd door Kras Touringcars. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het organiseren van zowel winkel- als kerstdagtochten. Zij organiseren ook meerdaagse reizen, het vervoer van kleine en grote groepen, zaken- en vipvervoer.

TUI Nederland

v
TUI Nederland logo 200x87
TUI Nederland logo 200x87
TUI Nederland logo 200x87

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld en voert de reismerken TUI, Kras, ROBINSON en Lastminute.nl. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, het grootste Europese reisconcern dat actief is in meer dan 18 landen over de gehele wereld. Onze missie: Let's make people smile!

TUI fly

TUI fly is een activiteit van TUI Airlines Nederland BV en maakt deel uit van World of TUI, waarin ruim 200 reisorganisaties uit 16 landen samenwerken. Een bundeling van deskundigheid en ervaring, meer mogelijkheden en service op maat. Alles om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen; een lach op uw gezicht!

KLM

v
KLM-logo-kleur

KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) is een wereldwijd opererende Nederlandse luchtvaartmaatschappij. KLM werkt sinds een fusie in 2004 nauw samen met Air France, onder de holding AIR FRANCE KLM. In omzet is de AIR FRANCE KLM Groep de grootste luchtvaartcombinatie ter wereld en staat op de tweede plaats in het luchtvervoer.

transavia.com

v
Transavia logo vluchtinfo
Transavia logo vluchtinfo
Transavia logo vluchtinfo

Bij Transavia doet men er alles aan om de kosten te reduceren zodat u voor de laagst mogelijke tarieven kunt vliegen. Door Transavia wordt een standaard service voor een laag tarief aangeboden!

United Airlines

v
United-Star-fc

United Airlines is een van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. De maatschappij heeft een uitgebreid binnenlands netwerk, en vliegt ook naar Europa, Azië, Australië, Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied.

Eva Air

v
Eva Air

Eva Air is maart 1989 opgericht in Taiwan en is onderdeel van de Evergreen Group. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt naar Azië, Europa, Noord–Amerika en Oceanië. De vloot van Eva Air bestaat uit: 14x Boeing 777-300ER, 7x Boeing 747-400, 11x Airbus A330-220, 6x MD 90-30.

Sunny Cars

v
Sunny Cars

In samenwerking met onze partner Sunny Cars bieden wij onze klanten een compleet servicepakket, voor de beste prijs. De huurvoorwaarden zijn helder en duidelijk: alle tarieven zijn volledig all-inclusive en bevatten alle verzekeringen zonder eigen risico, ongelimiteerd aantal kilometers en lokale toeslagen. Ter plaatse zijn er dus geen extra kosten meer.

MSC Cruises

v
Logo_White_Vertical_LR

MSC is een Italiaanse rederij met veel vaste en vooral tevreden gasten. MSC staat synoniem voor een ontspannen en onge­dwongen sfeer aan boord. De schepen bieden al het comfort van een groot luxe hotel, echter met één verschil... uw MSC cruiseschip brengt u elke dag naar een andere interessante bestemming. Bij MSC zult u zich meteen thuis voelen!

De Rooi Pannen - Centrum voor ondernemersonderwijs

v
De Rooi Pannen
De Rooi Pannen
De Rooi Pannen

Voel jij je aangetrokken tot de wereld van Reizen en Recreatie? Spreken het avontuur en de uitdaging je aan? Kies dan voor het MBO Toerisme / Recreatie.
De Rooi Pannen staat garant voor kwalitatief hoogstaand onderwijs dat gekenmerkt wordt door een praktische en gespecialiseerde benadering. Dit komt tot uitdrukking in de moderne praktijkfaciliteiten waarover De Rooi Pannen beschikt en de nauwe banden die de scholengemeenschap onderhoudt met het (regionale) bedrijfsleven. www.derooipannen.nl

Gezond naar de zon

v
Gezondnaardezon_JPG-RGB-(2)

Uit onderzoek is gebleken dat een steeds groter aantal reizigers onbeschermd op vakantie gaat. Daarom heeft TUI Nederland in samenwerking met het ReisVaccinatie Centrum het initiatief genomen om reizigers beter te informeren over de aanbevolen vaccinaties via de website gezondnaardezon.nl.

Gazelle

v
Kras Fietsvakanties in samenwerking met Gazelle

Koninklijke Gazelle laat zich al meer dan 100 jaar inspireren door het gevoel van ‘lekker fietsen'. Ze maken kwaliteitsfietsen die licht en comfortabel rijden. Ook innovatie staat bij Gazelle sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Veel modellen en onderdelen zijn vernieuwd, slim verbeterd en verfraaid. Kras is innovatief in het ontwikkelen van nieuwe fietsreizen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vandaar dat Kras en Koninklijke Gazelle dan ook een uitstekend wielerteam zijn.