Online inchecken

Bij verschillende luchtvaartmaatschappijen is het mogelijk om vooraf online in te checken. Vliegt u met een andere maatschappij dan hieronder vermeld? Dan wordt uw boekingscode voor uw vlucht in uw reispapieren vermeld. Is dit niet het geval, neemt u dan contact met ons op.

TUI fly

Met uw Goed Idee Reizen reserveringsnummer kunt u diverse services voor uw vlucht regelen. U kunt bijvoorbeeld online inchecken en/of uw stoel reserveren. Kosteloos online inchecken is vanaf 30 dagen tot 5 uur voor vertrek mogelijk. Op een aantal bestemmingen is het vanwege regelgeving niet toegestaan om u vooraf een instapkaart te sturen. U ontvangt in dat geval een bevestiging van online check-in. Deze bevestiging kunt u op de luchthaven inwisselen tegen een instapkaart. Alleen met een instapkaart kunt u langs de veiligheidscontroles op de luchthaven en aan boord gaan. Zie onderstaande links voor alle informatie rondom online inchecken, stoelreservering, en entertainment:

Online inchecken
Stoelreservering/DuoSeat/Zitcomfort
Entertainment

Transavia

Transavia biedt u de mogelijkheid om vanaf 24 uur tot uiterlijk 4 uur voor vertrek online in te checken. U maakt hiervoor gebruik van uw Goed Idee Reizen reserveringsnummer Het reserveren van een specifieke stoel kan tegen een meerprijs afhankelijk van de gekozen plaats. Inchecken, uw stoel reserveren en/of bagage bijboeken kan eenvoudig via Mijn Transavia, of bel met het Service Centre van Transavia op 0900-0737 (100 cpg.)

Mijn Transavia

KLM

Voor de meeste vluchten kunt u vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek online inchecken. Zie voor meer informatie www.klm.com, of bel het KLM Service Centre op 020-474 77 47.