EO EVA Ledenreis Israël

'In de voetsporen van Bijbelse vrouwen"

131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
502628065_Dode_Zee_Israel
148478237_Gebergte_EinGedi
50462785_Ruines_Kafarnaum
v
Olijfberg
131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
502628065_Dode_Zee_Israel
148478237_Gebergte_EinGedi
50462785_Ruines_Kafarnaum
8,5
IG
  • 9-daagse vliegreis Israël
  • Vertrek D.V. 4 oktober 2018
  • O.l.v. Eva's hoofdredacteur Minella van Bergeijk
  • Sta stil bij het leven van een aantal Bijbelse vrouwen
  • 'Ontmoet' Maria, de vrouw van Lot, Eva, Deborah, Mirjam, de Samaritaanse vrouw en Esther
8.51013
8,5
Beoordeeld door 13 reizigers van Goed Idee Reizen.
EO EVA Ledenreis Israël
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen

Uw voorkeuren

x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Ma-Za: 08.30 - 23.00
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam - Tel-Aviv met overstap in Istanbul
• Luchthavenbelastingen met brandstoftoeslagen
• Ruimbagage
• Rondreis per comfortabele touringcar met airconditioning
• Nederlandsprekende Israëlische gids
• Verblijf in goede middenklasse hotels op een kamer met douche of bad en toilet
• Volpension (ontbijt, lunch en diner)
• Het beschreven dagprogramma
• Entreegelden van het beschreven dagprogramma
• Fooien voor hotelpersoneel, chauffeur en gidsen
• Headset voor persoon


Niet inbegrepen

• Calamiteitenfonds €2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatseBijkomende kosten ter plaatse
• Niet genoemde en/of optionele excursies en entreegelden
• Persoonlijke uitgaven en drankjes tijdens de maaltijden

Optioneel (direct bij te boeken)• Reis- en annuleringsverzekering
Park, Sleep & Fly arrangement Schiphol

Extra informatie

Voor de ledenreizen geldt dat iedere persoon die mee wil met een ledenreis persoonlijk lid dient te zijn van de Evangelische Omroep. Maakt u een reservering voor meer dan 1 persoon, dan dient u van iedere individuele persoon zijn/ haar eigen relatienummer in te vullen! Indien u geen lid bent, en u wilt toch deelnemen aan deze reis, dient u lid te worden van de Evangelische Omroep. Dit kan via de website: www.mijneo.nl/lid-worden of telefonisch via het klanten contact centrum van de Evangelische Omroep 035-6474645.

• Indien u een tweepersoonskamer wilt delen, dient u telefonisch contact op te nemen met het callcenter van Goed Idee Reizenvia telefoonnummer 088-0885 808. Dit is altijd op aanvraag.

• Leest u voor aanmelden a.u.b. goed het reisprogramma door op www.eo.nl/ledenreizen . Voor deze reis is het van groot belang dat u fysiek en mentaal in goede gezondheid bent en in staat om zelfstandig te kunnen reizen. Indien u een rolstoel of rollator wenst mee te nemen, dient u hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen. Dit is altijd op aanvraag.

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 45
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Dagprogramma

Vrouwen van waarde uit de Bijbel

Een prachtige 9-daagse reis o.l.v. Eva's hoofdredacteur Minella van Bergeijk waarbij we de reis starten in Jeruzalem en eindigen in Tiberias. We brengen onder andere een bezoek aan Jeruzalem, Massada, Dode Zee en Nazareth waar we Bijbelse vrouwen 'ontmoeten' zoals Maria, de vrouw van Lot, Eva, Deborah, Mirjam, de Samaritaanse vrouw en Esther. We willen leren van het leven van deze vrouwen uit de Bijbel door plaatsen te bezoeken waar ze zijn geweest of stil te staan op een plek die hun verhaal vertelt. Vanzelfsprekend nemen we ook deel aan een heel aantal leuke activiteiten zoals fietsen in de Hula Vallei en relaxen in de warmwaterbronnen Hamat Gadar Hot springs en we ontmoeten lokale vrouwen.

Open alle items

Dag 1 • Donderdag 4 oktober 2018 • Heenreis

v
+1
Onze reis naar Israël begint! We vliegen met Turkish Airlines naar Tel-Aviv, met een overstap in Istanbul. Na aankomst op de luchthaven worden we begroet door onze Nederlandssprekende gids Ines Zafrir, die ons begeleidt naar het hotel in Jeruzalem. We verblijven hier de komende dagen.

Dag 2 • Vrijdag 5 oktober 2018 • Vandaag 'ontmoeten' we de Bijbelse vrouw Maria

v
Olijfberg
131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
Olijfberg
+1
Boker Tov oftewel ‘goedemorgen’ in Jeruzalem. Vandaag begint onze kennismaking met de stad Jeruzalem vanaf de Olijfberg. De stad ligt letterlijk aan onze voeten als we boven op de Olijfberg staan. Hierna rijden we naar de Leeuwenpoort, vroeger de Schaapspoort genoemd, en lopen we de Via Dolorosa die Jezus liep. Onderweg bekijken we onder andere het kerkje van Anna bij Bethesda en staan we stil bij het lijden van Jezus. We lunchen in de Soeks en maken kennis met de Arabische keuken. In de middag brengen we een bezoek aan de Graftuin waar we met elkaar verdieping zoeken in het verhaal van Maria. Hierna begeven we ons naar de Klaagmuur waar we de aanvang van de Shabbat meemaken. Hierna gaan we terug naar het hotel waar we gezamenlijk dineren en de eerste dag vol indrukken met elkaar afsluiten.

Dag 3 • Zaterdag 6 oktober 2018 • Vandaag 'ontmoeten' we de vrouw van Lot

v
502628065_Dode_Zee_Israel
502628065_Dode_Zee_Israel
+1
De Joden vieren vandaag de Shabbat. We verlaten dan ook de drukte in Jeruzalem en reizen af naar het laagste punt op aarde, de Dode Zee. We beginnen met een bezoek aan Massada, het fort gelegen in de woestijn van Judea. Hier woedde de felle strijd tussen de Romeinen en de Joodse Zeloten van 70-73 na Chr. We nemen de kabelbaan naar boven en kunnen, nadat we de Massada hebben bekeken, aan de oostkant van de Dode Zee via het Slangenpad te voet afdalen. Hierna rijden we door naar de Dode Zee waar we lunchen en ons verdiepen in het verhaal van de vrouw van Lot. Na de lunch rijden we naar het Ahava Visitor’s Centre waar we een kijkje gaan nemen in de fabriek waar allerlei huidverzorgingsproducten gemaakt worden op basis van ‘Dode Zeeproducten’. Na de tour is er gelegenheid om advies te vragen over welke producten bij jouw huid passen. Hierna rijden we naar Crystal Beach en gaan we zelf genieten van de weldadige werking van de mineralen in de Dode Zee. We krijgen een bodypakking met Dode Zeemodder en ervaren hoe is het om te drijven in het water van de Dode Zee. Hierna rijden we terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

Dag 4 • Zondag 7 oktober 2018 • Vandaag 'ontmoeten' we de Bijbelse vrouw Eva

In de ochtend houden we een dienst met elkaar en picknicken we in het nationaal park van Neot Kedumim. Dit park is gelegen halverwege de weg van Jeruzalem naar Tel-Aviv. Er zijn in Neot Kedumim prachtige tuinen met diverse Bijbelse planten en bomen. Na de picknick hebben we voldoende tijd om te genieten van de prachtige natuur in dit park. In de middag hebben we vrije tijd en kun je zelf kiezen wat je wilt doen. Je kunt op eigen gelegenheid Jeruzalem bezoeken of genieten van de faciliteiten van het hotel. ’s Avonds dineren we in ons hotel in Jeruzalem.

Dag 5 • Maandag 8 oktober 2018 • Vandaag 'ontmoeten' we de Bijbelse vrouw Deborah

v
148478237_Gebergte_EinGedi
+1
148478237_Gebergte_EinGedi
We beginnen de dag met een bezoek aan het Holocaust Memorial Yad Vashem, gelegen op de Heuvel der Herinnering. Op deze plaats worden 6 miljoen Joden herdacht die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. We ontmoeten hier een overlevende van de Holocaust en luisteren naar haar verhaal. Na deze indrukwekkende ontmoeting gaan we naar de Velden van Efratha bij Bethlehem waar we lunchen. Na de lunch reizen we naar En Gedi, waar we een wandeling maken naar de Davids Bron. Hier staan we stil bij de geschiedenis van Deborah. Aan het einde van de middag maken we ons klaar voor een Cooking Class Kosher Food. Joodse vrouwen leren ons meer over de Joodse keuken. Er wordt door Joodse vrouwen heerlijk eten bereidt en waar mogelijk zullen wij helpen in de voorbereidingen van het diner wat we vervolgens met elkaar zullen nuttigen. Na afloop brengt de touringcar ons terug naar het hotel.

Dag 6 • Dinsdag 9 oktober 2018 • Vandaag 'ontmoeten' we de Bijbelse vrouw Mirjam

v
Nazareth
Nazareth
+1
We verlaten Jeruzalem en reizen verder naar Tiberias. We rijden via de woestijn van Wadi Qelt. Hier verlaten we de bus en overdenken we met elkaar de geschiedenis van Mirjam uit Exodus en Numeri. We vervolgen onze reis naar Nazareth waar we de bron van Maria bezoeken en hier staan we stil bij het verhaal van Jezus’ kinderjaren in de oude synagoge van Nazareth. We bezoeken Nazareth Village en krijgen een indruk hoe het leven eruit zag uit de tijd van Jezus omwandelingen op aarde. We gebruiken hier een Bijbelse lunch waarbij gerechten zijn voorbereid gerelateerd aan de Bijbel, te denken valt bijvoorbeeld aan linzensoep. Na de lunch gaan we met elkaar naar de schitterende Ahula Vallei waar we genieten van een fietstochtje door dit natuurpark met zijn prachtige flora en fauna. Aan het einde van de middag reizen we verder naar Tiberias, waar we ’s avonds dineren in Kibbutz Degania. Hier vertellen vrouwen ons over hun taak en rol als vrouw in de Kibbutz en het leven met elkaar. Na het diner reizen we verder naar ons hotel in Tiberias.

Dag 7 • Woensdag 10 oktober 2018 • Vandaag 'ontmoeten'we de Samaritaanse vrouw

v
Tabgha
50462785_Ruines_Kafarnaum
Tabgha
50462785_Ruines_Kafarnaum
+1
Deze dag begint met een boottocht op het Meer van Galilea. Vanaf het meer genieten we van het uitzicht op de stad Tiberias, als op de Berg der Zaligsprekingen, Tabgah en de overblijfselen van Kapernaum. De Bijbelse geschiedenis gaat als het ware voor ons leven. Na ontscheping brengen we een bezoek aan het kerkje van Magdalena. Hier overdenken we het thema ‘Levend water’. We vervolgen onze reis langs het Meer van Tiberias en bezoeken de Berg der Zaligsprekingen, waarna we langs de berghelling naar Tabgha wandelen, de plaats van de wonderbaarlijke spijziging. Na de lunch reizen we af naar het Joods-orthodoxe stadje Safed. Hier worden we welkom geheten in de oude Blauwe Synagoge. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Na deze bijzondere ontmoeting reizen we terug naar ons hotel voor diner en overnachting

Dag 8 • Donderdag 11 oktober 2018 • Vandaag 'ontmoeten' we de Bijbelse vrouw Esther

We bezoeken het Katzrin Talmudic Village en maken kennis met de kledingstijl van Joods-orthodoxe dameskleding conform de talmoed. We zien daarnaast ook hoe de dames zich cosmetisch verzorgen en krijgen een indruk hoe ze vroeger leefden. We besluiten het bezoek met een Bijbelse lunch waar we met elkaar het leven van Koningin Esther overdenken. ’s Middags wordt het relaxen. We gaan namelijk naar de Hamat Gader Hot Springs waar waterbronnen een constante temperatuur hebben van 40-44 graden. Met elkaar genieten we van deze warmwaterbronnen en praten we na over de indrukken van deze reis. ’s Avonds vindt er een farewell dinner plaats.

Dag 9 • Vrijdag 12 oktober 2018 • Terugreis

v
+1
Vol indrukken brengt de touringcar ons naar de luchthaven van Tel-Aviv waar we inchecken voor onze vlucht naar Amsterdam. Israe¨l Lehitraot!

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht

Turkish Airlines

v
Turkish Airlines
Turkish Airlines logo
Turkish Airlines
Turkish Airlines logo

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over Turkish Airlines, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van Turkish Airlines. Of neem contact op met het service centre van Turkish Airlines op telefoonnummer 020-405 96 36.

Bagage

Ruimbagage
Afhankelijk van de bestemming mag iedere passagier max. 20, 23 of 30 kg meenemen.

• Inbegrepen ruimbagage: 30 kg per persoon (m.u.v. de rondreis Tropisch Madagaskar en individuele rondreis Sri Lanka & Malediven).
• Inbegrepen ruimbagage rondreis Tropisch Madagaskar: 23 kg per persoon
• Inbegrepen ruimbagage individuele rondreis Sri Lanka & Malediven en India & Nepal: 20 kg per persoon

Handbagage
Iedere passagier mag maximaal één stuk handbagage van maximaal 8 kg meenemen. Maximale afmetingen zijn van 55 x 40 x 23 cm.

Voor meer informatie over de bagageregels of het meenemen van speciale afwijkende bagage zoals bijv. een golftas, rolstoel of duikuitrusting kunt u kijken op de website van Turkish Airlines.

Inchecken

Online inchecken en stoel reserveren is niet mogelijk.

Service aan boord

Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.

Het digitale AVOD (Audio Video On Demand) is het cabine entertainment systeem van Turkish Airlines. Dit systeem is op bepaalde routes beschikbaar wanneer er met een A330, A340, B777 of een A321 (C/CL)-type vliegtuig wordt gevlogen. U kunt kiezen uit diverse films, tv-series, documentaires, cartoons en muziekkanalen.

U kunt aan boord uw aankopen contant of met de meest gangbare creditcards betalen.

Voorwaarden

• Bij het boeken van uw reis dient u de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In uw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen u erop dat als uw terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland uw reis effectief één dag langer is dan uw geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Overnachten

Voordelig overnachten bij de luchthaven Schiphol

Wilt u uw vakantie ontspannen beginnen? Boek dan nu voordelig ons park, sleep & fly arrangement. U kunt de avond voordat u per vliegtuig vertrekt naar uw vakantiebestemming, voordelig overnachten in een hotel bij de luchthaven Schiphol.

Goed Idee Reizen heeft voor u een aantal hotels in de omgeving van Schiphol geselecteerd. Hier kunt u de nacht voor vertrek tegen een gereduceerd tarief overnachten.

De vanafprijzen zijn exclusief ontbijt en inclusief maximaal 21 dagen gratis parkeren en gratis gebruik van de Schiphol shuttlebus ( zie beschrijfving hotel ) naar de luchthaven.


Open alle items

Dorint Airport - Hotel Amsterdam ****

v
Het Dorint Airport-Hotel Amsterdam is ideaal gelegen in de geluidsvrije zone rond Schiphol Amsterdam Airport, op ca. 5 km van de luchthaven en vlakbij het centrum van Amsterdam.

Het hotel beschikt over een receptie, lift, lobby, bar, restaurant, verwarmd binnenzwembad, kinderbad, stoombad en sauna. Gratis shuttlebus (tussen ca. 05.00 tot 00.45 uur) van en naar Schiphol.

Classic kamer (max 2 volwassenen) Uw ruime en modern ingerichte kamer is voorzien van een televisie, kluisje, minibar, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad, toilet en föhn.

Comfort kamer (max. 2 volwassenen) Uw ruime en modern ingerichte kamer is voorzien van een televisie, kluisje, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad, toilet en föhn.

• Max. 22 dagen gratis parkeren (bij Park, Sleep & Fly Arrangement)*
• Indien u langer dan 21 dagen wilt parkeren zijn de extra kosten per dag € 15 (ter plaatse te betalen)
• Fietsverhuur (ca. € 7,50 per dag)
• Kinderbedje (op aanvraag)
• Kinderstoel (op aanvraag)
• Huisdieren toegestaan (ca. €25 per nacht, max. 2 huisdieren per kamer, niet toegestaan in het restaurant)
• Rookvrij hotel
• Wifi in het gehele hotel (gratis)
• Het hotel beschikt over een mindervalidenkamer (op aanvraag)
• Het hotel is rolstoelvriendelijk
• Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur

* Indien u gebruik maakt van een ander arrangement dan het Park, Sleep & Fly Arrangement of u wilt langer parkeren, dan is parkeren tegen betaling (ca. € 15 per 24 uur)

Park Inn Hotel Schiphol ***

v
HetPark Inn Hotel is gelegen in het businesspark van Schiphol-Rijk. De perfecte locatie voor een overnachting voordat uw reis begint. Het centrum van Amsterdam ligt op ca. 20 kilometer en Schiphol op slechts 5 kilometer van het hotel.

Het hotel beschikt over een receptie, lift, restaurant, bar en fitnessruimte.
2-persoonskamer (max 2 personen) Uw kamer is voorzien van een telefoon, televisie, airconditioning en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

• Max. 21 dagen gratis parkeren (bij Park, Sleep & Fly Arrangement)
• Kinderbedje (gratis, op aanvraag)
• Huisdieren niet toegestaan
• Rookvrij hotel
• Wifi in het gehele hotel (gratis)
• Het hotel beschikt over een lift
• Het hotel beschikt over mindervalidenkamers (op aanvraag)
• Het hotel is rolstoelvriendelijk
• Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport ****

v
Het zakelijke Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport ligt op ca. 5 km van Schiphol, in het business park Schiphol-rijk. De ideale oplossing om ontspannen uw reis te beginnen. Het gezellige centrum van Amsterdam bevindt zich op 30 minuten rijden.

Het hotel beschikt over een receptie, lift, restaurant, bar en terras.
2-persoonskamer (max. 2 personen) Uw kamer is voorzien van een telefoon, televisie, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en toilet.

• Max. 21 dagen gratis parkeren (bij Park, Sleep & Fly Arrangement)*
• Kinderbedje (gratis, op aanvraag)
• Huisdieren toegestaan (op aanvraag, ca. €30 per nacht)
• Rookvrij hotel
• Wifi in het gehele hotel (gratis)
• Het hotel beschikt over een lift
• Het hotel beschikt over mindervalidenkamers (op aanvraag)
• Het hotel is rolstoelvriendelijk
• Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur

* Indien u gebruik maakt van een ander arrangement dan het Park, Sleep & Fly Arrangement of u wilt langer parkeren, dan bedragen de kosten voor het parkeren ca. € 25 per dag.

Mercure Hotel Amsterdam Airport ****

v
Het 4-sterren Mercure Amsterdam Airport ligt aan de rand van Amsterdam en is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A4/A9 en A10. Luchthaven Schiphol, RAI Congrescentrum, WTC en het centrum van Amsterdam liggen op een steenworp afstand.

Het hotel beschikt o.a. over een receptie (met kluisjes), lift, wifi, restaurant ´Wines and Dishes´, bar en terras.
2-persoonskamer Uw kamer is van alle gemakken voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, kluisje en badkamer met bad/douche en toilet.

• Max. 21 dagen gratis parkeren (bij Park, Sleep & Fly Arrangement)*
• Huisdieren toegestaan (mogelijk tegen betaling)
• Fietsverhuur (ca. € 15 per dag)
• Kinderbed (gratis, op aanvraag)
• Kinderstoel (gratis, op aanvraag)
• Rookvrij hotel
• Wifi in de lobby (gratis)
• Het hotel beschikt over een mindervalidenkamer (op aanvraag)
• Het hotel is rolstoelvriendelijk

* Indien u gebruik maakt van een ander arrangement dan het Park, Sleep & Fly Arrangement, dan bedragen de kosten voor het parkeren ca. € 12,50 per dag.

Erkende duurzame accommodatie Het hotel heeft het erkende milieukeurmerk Green Key. Dit houdt in dat de accommodatie vergaande maatregelen neemt voor het bewust omgaan met water, energie en afval.

Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport ***

v
Het hotel Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport ligt op ca. 7 km van Schiphol, in het business park Schiphol-rijk. Het hotel verhuurt fietsen dus mocht u nog even een frisse neus willen halen voordat uw vakantie begint, op ca. 8 km bevindt zich het Amsterdamse bos. Het bruisende centrum van Amsterdam ligt op ca. 20 km afstand.

Het hotel beschikt over een receptie, lift, ontbijt lounge/ruimte en een bar.
Standaardkamer (max. 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar) Uw kamer is voorzien van een telefoon, televisie, kluisje (gratis), minibar (tegen betaling), airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en toilet.

• Max. 21 dagen gratis parkeren (bij Park, Sleep & Fly Arrangement)*
• Fietsverhuur aanwezig (op aanvraag in het hotel)
• Kinderbedje (gratis, op aanvraag)
• Huisdieren toegestaan (op aanvraag, ca. € 15 per nacht)
• Rookvrij hotel
• Wifi in het gehele hotel (gratis)
• Het hotel beschikt over een lift
• Het hotel beschikt niet over mindervalidenkamers
• Het hotel is rolstoelvriendelijk
• Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur

* Indien u gebruik maakt van een ander arrangement dan het Park, Sleep & Fly Arrangement of u wilt langer parkeren, dan bedragen de kosten voor het parkeren ca. € 7,50 per dag die u ter plaatse kan regelen zodra u incheckt.

Plaatsinfo

Israël

v
Israel.Negevs
Israel.Negevs
+5
+4

Het eeuwenoude Israël, smal land ingeklemd tussen oceaan en woestijn, fascineert voornamelijk met haar lange en boeiende geschiedenis als land van de Bijbel. Bij het Meer van Tiberias en de oase van Ein Gedi, op de berg Nebo en in bekende plaatsen als Nazareth en niet te vergeten ‘stad van de vrede’ Jeruzalem komen tal van Bijbelverhalen tot leven bij de historische en religieuze monumenten. Maar ook de veelzijdigheid aan landschappen is een voorname trekpleister. Van de warme zandstranden aan de Rode Zee tot de heuvels en bergen in het centrale deel van het land. Van de Dode Zee met haar hoge zoutgehalte en heilzame modder tot de uitgestrekte droge Negev woestijn in het zuiden. Het veelzijdige Heilige Land met haar talloze boeiende facetten… zeker een ontdekking waard!

Midden-Oosten


Beoordelingen