Koorreis - Zuid-Engeland met Ria van den Noort

3-daagse koorreis Engeland per bus naar o.a. Rye, Londen en Canterbury

264989339_Rye_West_Sussex_Engeland
19473_LondenWindsorCastle_BUZ_2019
v
264989339_Rye_West_Sussex_Engeland
19473_LondenWindsorCastle_BUZ_2019
Vanaf399per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum17-09-2020
Reisduur3 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
nieuw
IY
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 50

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

 • Unieke concerten o.l.v. Ria van den Noort
 • Verblijf in goed 3-sterrenplus hotel
 • Met Goed Idee reisbegeleider
 • Verblijf op basis van halfpension
 • 3 dagen
  IY
  Deelnemers per groep:

  Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 50

  Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

 • Bewaren
Weergave van locatie Koorreis - Zuid-Engeland met Ria van den Noort op landkaart
Koorreis - Zuid-Engeland met Ria van den Noort
Klik op een prijs voor de totaalprijs
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

• Reis per Comfort Class touringcar vanuit Bergambacht
• Ervaren chauffeur
• Goed Idee reisbegeleider
• Ferryovertocht Duinkerken/Calais-Dover v.v.
• Overnachting op de heen- en terugreis in de omgeving van Londen (mogelijk zonder lift)
• 2 nachten verblijf in het Holiday Inn Ashford Nort A20***+ in een kamer zoals beschreven
• Hotelverzorging op basis van halfpension (lunch en diner)
• Inloopconcerten in Rye en London o.l.v. Ria van den Noort
• Het beschreven excursieprogramma
• Afscheidsdiner

Niet inbegrepen

• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Niet genoemde maaltijden en drankjes
• Persoonlijke uitgaven, fooien en koffergelden

Optioneel (direct bij te boeken) • Reis- en/of annuleringsverzekering

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 50
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 14 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart
Weergave van locatie Koorreis - Zuid-Engeland met Ria van den Noort op landkaartWeergave van locatie Koorreis - Zuid-Engeland met Ria van den Noort op landkaart
Accommodatie

Ashford International Hotel

Ligging

Dit fraaie 4-sterren hotel ligt in een rustige omgeving, centraal gelegen nabij de M20. Het ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Canterbury.

Faciliteiten

Het hotel heeft zeer veel faciliteiten waaronder een ruime entree, bar, restaurant, binnenzwembad, stoombad, wellnesscenter, fitnessruimte en een mooie tuin.

Kamer

Uw kamer is smaakvol ingericht met telefoon, televisie, koelkastje, bureau, zitje, airconditioning en een badkamer met bad of douche en toilet.

Dagprogramma

In het najaar van 2020 organiseert Ria van den Noort een prachtige muzikale koorreis naar Groot-Brittannië. Bij uitstek is Groot-Brittannië het land van de kathedralen en koren. Tijdens deze 3-daagse koorreis worden inloopconcerten gegeven in majestueuze kathedralen, maar ook kleinere intieme kerken. In London wonen we zelfs de Evensong mee. U verblijft in een goed middenklasse hotel op basis van halfpension. Gaat u ook mee?

Open alle items
Dag 1 • Donderdag 17 september 2020 • Heenreis - Inloopconcert St. Mary Cathedral van Rye
v
264989339_Rye_West_Sussex_Engeland
264989339_Rye_West_Sussex_Engeland
Vandaag begint onze koorreis naar Groot-Brittannië. Vroeg in de ochtend gaan we op weg naar Duinkerken of Calais. Hier schepen we in voor de overtocht naar Dover. Bij aankomst zien we de schitterende grillige rotsformaties langs de kust van Dover. Na ontscheping rijden de touringcars door het landschap van het Graafschap Kent naar het stadje Rye, gelegen in het Graafschap East Sussex. Rye werd als vestingstadje op een heuvel gebouwd als verdediging tegen de Fransen. Het idyllische stadje kent een rijke geschiedenis met smalle straatjes met historische gebouwen. In de St. Mary Cathedral geven we ons eerste inloopconcert. Na afloop is er nog vrije tijd om het stadje te verkennen of om bijvoorbeeld de toren van St. Mary Cathedral te beklimmen. Aan het einde van de middag rijden de touringcars naar ons hotel in Maidstone. ’s Avonds dineren we in het restaurant van het hotel.
Dag 2 • Vrijdag 18 september 2020 • London - Inloopconcert - City tour - Evensong
v
19473_LondenWindsorCastle_BUZ_2019
19473_LondenWindsorCastle_BUZ_2019
+1
Vandaag bezoeken we de City of London. Na aankomst maken we een korte tour naar The Strand, het centrum waar de bekende bezienswaardigheden zijn gelegen. Bij de Royal Air Force Church, St. Clement Danes Church, gelegen in de City of Westminster, stappen we uit de bus. In deze prachtige kerk wordt een lunchconcert gegeven. Na dit concert is er gelegenheid om te lunchen in hartje London, waarna de city tour verder gaat. Aan het einde van de tour komen aan bij de St. Paul’s Cathedral waar we de Evensong bijwonen. Na afloop dineren we in een Engelse pub, waarna we terugreizen naar ons hotel.
Dag 3 • Zaterdag 19 september 2020 • Canterbury - terugreis naar Nederland
v
+1
Goodbye England. Na ons ontbijt checken we uit. We brengen nog een kort bezoek aan de stad Canterbury, beroemd van de Canterbury Cathedral en de Canterbury Tales. Er is gelegenheid om te shoppen of een bezoek te brengen aan de Canterbury Cathedral (excl). Rond het middaguur reizen we naar Dover waar we inschepen voor de overtocht per P&O Ferries naar Calais. We vervolgen onze terugreis en komen in de loop van de avond aan in Nederland. Een prachtige koorreis is voorbij!

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Medewerkers

Aan deze bijzondere reis werken de volgende musici mee.

Ria van den Noort (dirigente)
v
In ‘84/’85 volgde Ria een cursus koorscholing en -directie op de Open Universiteit te Rotterdam. Vanaf 1984 had Ria de muzikale leiding van het Seba-jeugdkoor. Daaruit ontstond in 1989 het Seba-meisjeskoor, waar ze vanaf de oprichting tot 2009 de dirigente van was. Ook was zij een aantal jaren dirigente van het kinderkoor 'De Kleinnoot' in Capelle aan den IJssel en het Seba-gemengdkoor in Krimpen aan den IJssel. Vanaf 2005 dirigeert ze het kinder- en meisjeskoor “Blijde Klanken” uit Alblasserdam.

In september 2008 is Young Ladies Choir 'Hadassah' te Krimpen a/d IJssel opgericht en in januari 2010 een zelfde koor te Veenendaal waarvan zij dirigente is.

Sinds het voorjaar van 2009 is zij dirigente van het Groot Nederlands Jongerenkoor. Dit koor is opgericht in verband met een concertreis naar Canada die gedaan werd in de zomer van 2010. Na deze concertreis heeft zij bij dit koor haar dirigentschap neergelegd.

Vanaf januari 2011 is het Hollands Kinderkoor 'Hadassah' opgericht in Veenendaal en Krimpen aan den IJssel, beide onder leiding van Ria. Dit koor telt inmiddels ruim 200 kinderen. Voor meer informatie: www.hollandskinderkoor.nl

In maart 2011 is Project Jongerenkoor "Speranza" in Barneveld opgericht, dit koor hoopt in 2012 samen met Het Hollands Mannenkoor concerten te gaan geven in schitterende kathedralen.

In de achterliggende 25 jaar zijn er met diverse koren reizen naar het buitenland gemaakt, en zijn er diverse Cd-opnames en concerten geweest.
Website: www.riavandennoort.nl
Touringcar
De touringcars van Goed Idee Reizen
v

Goed Idee Reizen biedt u het modernste wagenpark van Nederland. Onze touringcars voldoen aan de hoogste eisen en bieden u veel comfort tijdens de reis. Al onze busreizen voeren wij uit per Comfort Class touringcar.

Comfort Class
De Comfort Class touringcars van Goed Idee Reizen zijn comfortabele reisbussen met een gemiddelde leeftijd van 3 jaar oud. Ze bieden veel beenruimte, een fris interieur en zijn voorzien van airconditioning, toilet, koffieapparaat, koelkast, DVD-speler en een audio-installatie met cd-speler. Door de aanwezigheid van o.a. verstelbare voetsteunen en een grotere verstelbaarheid van de stoelen heeft u nog meer comfort! Uw vakantie begint zodra u de touringcar instapt op weg naar uw vakantiebestemming.

Algemeen
De Goed Idee reisbegeleider en chauffeur Samen vormen ze een team. Goed Idee Reizen maakt gebruik van zeer vakbekwame chauffeurs. Zij doen dit beroepshalve en weten vaak veel over de bestemming en de route te vertellen. Daarom is er de samenwerking. De chauffeur vertelt vaak over de omgeving en de reisbegeleider zorgt voor uw wel en wee. Het zou onnodig zijn als beiden dezelfde verhalen zouden gaan vertellen. Op het tabblad kunt u informatie vinden over de reisbegeleider die voor deze reis staat ingepland.

In de touringcar
In de touringcar kennen we geen vaste plaatsen en roken is niet toegestaan. Indien u om medische redenen (doktersverklaring en medische essentie noodzakelijk) voorin de touringcar moet plaatsnemen, dan worden voor u zitplaatsen gereserveerd op de 3e rij.

Reisbagage
De bagageruimte in een touringcar is beperkt, daarom mag u per persoon 1 koffer van normale afmetingen met een gewicht van maximaal 20 kg meenemen en 1 stuk handbagage. Een rollator of opvouwbare rolstoel is op aanvraag. Elektrische rolstoelen en/of scootmobiel zijn niet toegestaan.

Er is géén bagageservice inbegrepen, dus van de chauffeur mag niet verwacht worden dat hij/zij uw koffer draagt. Zij hebben bij aankomst enkel de zorg voor de kamerindeling en het uitladen van de touringcar. In enkele gevallen is het mogelijk om (tegen een kleine vergoeding) de hulp van de receptie in te roepen.

Bagage die zich gedurende de nacht in de onbeheerde touringcar bevindt (al dan niet in het bagageruim), is gedurende deze tijd niet verzekerd. Om deze reden adviseren wij u de bagage indien mogelijk ’s nachts uit de touringcar te halen. Belangrijk: indien u handbagage achterlaat in het passagiersgedeelte van de touringcar, dan gebeurt dit te allen tijde voor eigen risico. Dit eigen risico geldt ook voor kostbaarheden, zoals waardepapieren, geld, sieraden, fototoestel etc. die zich gedurende de dag in het bagageruim van de touringcar bevinden. Bagage buiten de bagageruimte valt niet onder de verantwoordelijkheid van onze organisatie.
Plaatsinfo
Engeland

Lekker dichtbij en makkelijk te bereiken per boot, via de tunnel of met het vliegtuig. Groot-Brittannië heeft eeuwenlang de belegeringen van vijanden moeten doorstaan en veelal met groot succes. Ten gevolge van deze succesvolle verdedigingen, zult u in Engeland een mooie eigen cultuur ontdekken met prachtige monumenten en bezienswaardigheden.

Anderen bekeken ook
Bourgondisch Brabant Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Bourgondisch Brabant Kloosterhotel Willibrordhaeghe
 • 5-daagse autoreis
 • Verblijf in een 4-sterren Kloosterhotel Willibrordhaeghe
 • Wandelen door het afwisselende bos- en heidelandschap
 • 5 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum21-09-2020
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 0,00 per boeking
vanaf399
nieuwBekijk reis
Samenzangreis 'Ardennenoffensief'
Samenzangreis 'Ardennenoffensief'
 • D.V. 5 november 2020
 • Meditatie in La Gleize, Bastenaken en La Roche
 • Het Ardennenoffensief
 • 3 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-11-2020
Reisduur3 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf349
8,6Bekijk reis
Kerst in Teutoburgerwald
Kerst in Teutoburgerwald
 • O.a. Detmold met prachtige vakwerkhuizen
 • Verblijf in sfeervol 4-sterren hotel
 • Reis per Comfort Class touringcar
 • 6 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum23-12-2020
Reisduur6 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf629
7,3Bekijk reis
Busreis - Cotswolds, ontdek de charme van 'Old England'
Busreis - Cotswolds, ontdek de charme van 'Old England'
 • Ontdek de charme van 'Old England'
 • Area of Outstanding Natural Beauty
 • Bezoek aan Oxford en Windsor Castle
 • 9 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum06-08-2020
Reisduur9 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf949
8,5Bekijk reis