Werken bij Goed Idee Reizen

v
+1

Goed Idee Reizen: een reisorganisatie met een missie

Goed Idee Reizen kiest voor een duidelijke christelijke identiteit. Goed Idee Reizen is onderdeel van TUI Nederland N.V. Het hoofdkantoor van Goed Idee Reizen is gevestigd in Ammerzoden. De werksfeer is informeel en de medewerkers hebben een christelijke achtergrond en werken vandaar uit ook aan het doorgeven van een vakantiegevoel in eigen sfeer. Wij verkopen geen vakanties, maar werken aan een belevenis.

Bekijk onze vacatures op werkenbijtui

Bouw mee aan het merk Goed Idee reizen als all-round stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage of afstudeerplek? Ben jij de geschikte persoon voor het organiseren en ontwikkelen van groepsreizen van A tot Z? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature All-round stagiaire(e) Goed Idee Reizen

Wij bieden een zeer uitdagende en afwisselende meeloopstage voor het merk Goed Idee Reizen. Je bouwt mee aan het merk, draait mee in campagnes maar hebt ook veel vrijheid om zelf (onderdelen van) campagnes uit te voeren. Je houdt je onder andere bezig met het schrijven van commercieel aantrekkelijke teksten voor onze website en advertenties in offline media, het analyseren en verwerken van concurrentieanalyses en het maken van brochures. Je staat direct in contact met webdesigners, designers voor het optimaliseren van campagnes.

Daarnaast ondersteun je bij het organiseren en ontwikkelen van groepsreizen van A tot Z. Je houdt je bezig met het opmaken en verwerken van offertes van groepsreizen op maat, het verwerken van opties en definitieve reserveringen, het signaleren van (betalings-) problemen en het opvragen van informatie en productaanbod bij luchtvaartmaatschappijen, hotels en lokale agenten. Ook stel je draaiboeken op, verzorg je de reispapieren van onze klanten en ondersteun je bij overige backoffice werkzaamheden.

Functie-eisen
Je laat zien dat je tegen stress kan en enthousiast bent tijdens je werkzaamheden. Je bent flexibel, proactief en kan zelfstandig je werk uitvoeren.
Daarnaast neem je volgende kennis en ervaring met je mee:
- Je volgt een mbo-opleiding niveau 4 of hbo-opleiding, bij voorkeur met commerciële, marketing of toeristische aspecten.
- Je werkzaamheden vinden plaats op het TUI kantoor in Ammerzoden, maar je vindt het geen probleem om af en toe werkzaam te zijn op het TUI Hoofdkantoor in Rijswijk;
- Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden om in het Nederlands en Engels uitstekend te communiceren;
- Je staat open voor samenwerkingen met verschillende doelgroepen en hebt een groot emphatisch vermogen;
~ Functie-eisen
Je laat zien dat je tegen stress kan en enthousiast bent tijdens je werkzaamheden. Je bent flexibel, proactief en kan zelfstandig je werk uitvoeren.
Daarnaast neem je volgende kennis en ervaring met je mee:
  • Je volgt een mbo-opleiding niveau 4 of hbo-opleiding, bij voorkeur met commerciële, marketing of toeristische aspecten.
  • Je werkzaamheden vinden plaats op het TUI Hoofdkantoor in Rijswijk;
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden om in het Nederlands en Engels uitstekend te communiceren;
  • Je staat open voor samenwerkingen met verschillende doelgroepen en hebt een groot emphatisch vermogen;

    Voor een afstudeerstage zijn alleen mogelijkheden als je vier dagen per week mee kunt werken op de afdeling en daarnaast je afstudeeronderzoek kunt doen.

    Solliciteer hier