Groepsreizen op Maat Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen: ook voor al uw groepsreizen op maat

Wilt u op reis met uw eigen gemeente, vereniging of koor? De afdeling Groepsreizen op Maat is een sterk groeiende activiteit van Goed Idee Reizen. Ons team van ervaren medewerkers zorgt ervoor voor dat elke reis uitstekend wordt voorbereid én uitgevoerd.

Voor meer informatie omtrent onze Groepsreizen op Maat kunt u ons bereiken op 073-5999280 of via groepsreizen@goedideereizen.nl. Dan nemen we snel contact met u op. Voor gezelschappen vanaf 20 personen kunt u tevens geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

v
Team Goed Idee Reizen
Foto's Goed Idee Reizen Groepsreizen op Maat
Team Goed Idee Reizen

Even voorstellen: het team van Goed Idee Reizen dat u graag behulpzaam is bij het samenstellen van uw ‘groepsreis op maat’. Op stap met een eigen groep, naar bijzondere plekken en met een programma dat geheel aangepast wordt aan uw wensen. Wij zorgen ervoor voor dat elke reis uitstekend wordt voorbereid én uitgevoerd. En altijd voor de beste prijs. Dat komt door onze ervaring en specialisme, maar ook door onze directe inkoop en samenwerking met o.a. TUI en Kras: de grootste reisorganisaties van Nederland. Dat betekent minder kosten en meer keuze. En natuurlijk een professionele organisatie die garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit!

Bezoek aan Israël?

v
Foto's Goed Idee Reizen Groepsreizen op Maat

Israël is een veel gevraagde bestemming. Juist een reis met de eigen gemeente zorgt voor een groeiende onderlinge band. Samen deelt u iets heel bijzonders. Als u na een reis naar Israël de Bijbel leest, komen er beelden bij de tekst. De Bijbelse geschiedenis wordt tastbaar! De reizen die op pagina 32 en verder in deze reisgids staan, zijn voorbeelden van beproefde en uitgebalanceerde programma’s naar Israël en andere Bijbelse landen. Al deze reizen en nog veel meer kunt u ook samen met uw eigen gemeente doen. Steeds vaker nemen enkele gemeenteleden het initiatief om een reis te organiseren voor de eigen gemeente. Heeft u hulp of advies nodig…u kunt ons altijd bellen of mailen. We maken graag geheel vrijblijvend een voorstel voor u. Samen naar Israël? Doen!

500 jaar Reformatie: Bijbelse en kerkhistorische reizen

v
Foto's Goed Idee Reizen Groepsreizen op Maat

De kerkgeschiedenis kent bijzondere mensen, die bepalend zijn geweest voor de richtingen die kerken zijn uitgegaan. Bijna 500 jaar geleden zette Maarten Luther de kerk en de wereld op z’n kop met de 95 stellingen die hij aan de Slotkapel van Wittenberg spijkerde. Paulus heeft Klein Azië en Europa doorkruist om het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Samen met uw gemeente kunnen wij een reis samenstellen ‘ in de voetsporen van’ deze bijzondere mensen.

Waarom juist Goed Idee Reizen?

v
Foto's Goed Idee Reizen Groepsreizen op Maat

Allereerst: wij spreken uw taal. Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die beter aanvoelt wat u wel of niet wenselijk vindt. Ruim 10 jaar ervaring betekent een grote deskundigheid. Wij komen graag bij u langs om gezamenlijk de programma’s door te spreken, natuurlijk geheel vrijblijvend. We verzorgen ook graag een presentatie aan bijvoorbeeld de gemeenteleden om de reis toe te lichten en alle eventuele vragen van de toekomstige deelnemers te beantwoorden. Dat Goed Idee Reizen u altijd de beste prijs biedt, spreekt natuurlijk voor zich. Voor gezelschappen vanaf 20 personen stellen wij graag een vrijblijvende offerte op, die u via dit formulier kunt aanvragen. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 073-5999280, of een e-mail sturen naar groepsreizen@goedideereizen.nl. Dan nemen we snel contact met u op.