Reisleidster Anna Louwerse

"Stel u open voor alles wat u ziet en hoort op reis en geniet."

v
+1

Ik ben Anna Louwerse, geboren in het westen van de provincie Utrecht, moeder van een zoon en een dochter. Al 40 jaar wonend bij Leiden.
Heb gewerkt in de farmaceutische industrie en voor die firma moest ik vaak op reis, waar mijn interesse voor reizen voor een klein deel vandaan komt. Het grootste deel komt van mijn vader, die altijd zei, een reis is het enige waar je je geld voor uitgeeft en waar je rijker van wordt. En door te reizen zie je zoveel meer.
Heb een 4 jarige cursus kunstgeschiedenis gevolgd uit interesse, maar ook om deelnemers meer te kunnen vertellen tijdens de reizen die ik begeleid.

Wie is Anna?

Open alle items

Waarom Goed idee reizen?

Ik vind het bijzonder dat er naar elkaar omgekeken wordt en men, hoewel afkomstig uit diverse kerken, toch een gemeenschappelijke basis heeft, het geloof.

Welke landen heb je allemaal bezocht?

Van Noorwegen tot Spanje, Italië en Macedonië. Van IJsland, Engeland, Schotland tot Tsjechië. Noord Amerika, Canada, Cuba, Zuid-Afrika en Sri Lanka.
Bootreizen op de Rijn, Moezel, Saar, Maas en Donau.

Wat gaat er altijd mee in uw koffer naast de Bijbel?

In mijn koffer gaan behalve een Bijbel, verschillende reisboeken mee, om de deelnemers van info te voorzien.

Wat is het leukste aan het begeleiden bij een reis van Goed Idee?

Ik vind het boeiend en uitdagend, om zoveel als in mijn vermogen ligt te zorgen, dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Als de reisgenoten het naar de zin hebben, geniet ik ook.

Uw gouden tip voor reizigers.

Stel u open voor alles wat u ziet en hoort op reis en geniet.