Deze reis kunt u op dit moment niet reserveren, omdat deze volgeboekt is, (tijdelijk) geen beschikbaarheid heeft of nog niet compleet in ons systeem staat.

Het boeken van deze reis is op dit moment dus helaas niet mogelijk. U kunt ons via het speciale contactformulier benaderen, waarna wij contact met u zullen opnemen indien deze reis wel beschikbaar is, of om u te informeren over een soortgelijke reis.

U kunt voor meer informatie of een voorboeking ook bellen met onze Reserveringsafdeling via 088 - 0885 808 (lokaal tarief).

v

Vliegreis - Gezinsreis door het Beloofde Land

8-daagse Bijbelse excursiereis voor het gezin met o.a.Qumran, Bijbelse dierentuin, Hula Vallei en Jeruzalem.

131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
v
Tabgha
131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
IGY
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 20

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

  • Unieke gezinsreis Israël
  • Verblijf in Tiberias en Jeruzalem
  • Beleef het Beloofde Land met het gezin
  • Familiekamers beschikbaar
  • Inclusief bezoek Bijbelse dierentuin
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

Retourvlucht Amsterdam - Tel Aviv
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Rondreis per comfortabele touringcar met airconditioning
• Nederlandssprekende Israëlische gids
• Goed Idee reisbegeleider
• Verblijf in goede middenklasse hotels op een kamer met douche of bad en toilet
• Halfpension (ontbijt en diner)
• Lunch op zondag
• Het beschreven dagprogramma
• Entreegelden van het beschreven dagprogramma

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Optioneel (direct bij te boeken)• Eventuele ruimbagage (per luchtvaartmaatschappij verschillend)
• Reis- en annuleringsverzekering
Park, Sleep & Fly arrangement Schiphol

Bijkomende kosten ter plaatse• Entreegelden tenzij anders vermeld
• Eventuele gidsen en optionele excursies
• Fooien
Klik hier voor een indicatie van bijkomende kosten ter plaatse

Extra informatie

• Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 20
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart
Accommodatie

Dagprogramma

Unieke gezinsreis door het Beloofde Land

Altijd al een keer naar Israël willen gaan met het gezin? Speciaal voor gezinnen heeft Goed Idee Reizen deze prachtige gezinsreis naar het Beloofde Land ontwikkelt. Zie, beleef en ervaar het Land van de Bijbel samen met het gezin. We beginnen in het noorden bij Tiberias. Via Nazareth Village en Gan Haslosha gaan we op naar Jeruzalem. Bijzonder is hier het bezoek aan de Bijbelse dierentuin in Jeruzalem. Samen met de reisbegeleider en de Nederlandssprekende gids zien we alle hoogtepunten! Ga mee op deze onvergetelijke gezinsreis door Israël.

Open alle items
Zaterdag • Heenreis
Op de luchthaven ontmoeten we elkaar waarna we per rechtstreekse vlucht naar Israël
vliegen. Bij aankomst ontmoeten we de lokale gids. Aansluitend worden we naar ons kibboets hotel Degania aan het Meer van Tiberias gebracht. Wandel nog even langs de speeltuin of langs de chocoladefabriek.
Zondag • Tiberias
De rustdag verblijven we in onze kibboets. De reisbegeleider verzorgt een zondagse samenkomst. De omgeving leent zich voor het maken van een gezellige gezinswandeling.
Maandag • Meer van Tiberias – Hula Vallei
v
+1
Na het ontbijt gaan we aan boord van een schip en maken een prachtige tocht over het Meer van Tiberias. Aansluitend rijden we naar Kapernaüm. Door naar de Berg der Zaligsprekingen vanwaar we een prachtig uitzicht hebben over het Meer. We wandelen met elkaar naar beneden naar Tabgha ’s Middags maken we een prachtige fietstocht door de Hula Vallei.
Dinsdag • Nazareth Village – Gan Haslosha – Jeruzalem
v
131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
+1
131498984_Olijfberg_Jeruzalem_Israel
We laten Tiberias achter ons en rijden naar Nazareth. Hier bezoeken we Nazareth Village, we krijgen hier een kijkje in het leven in de tijd van de Bijbel. We zien bijvoorbeeld de schaapherder met zijn kudde lopen. We sluiten af met een heerlijke Bijbelse lunch (inbegrepen). Vervolgens gaan we ontspannen bij de warmwaterbronnen van Gan Haslosha. Ga hier lekker zwemmen of maak een kleine wandeling. Aan het einde van de middag komen we aan in Jeruzalem waar we voor het eerst kijken op de Oude Stad vanaf de Olijfberg of de Berg Scopius.
Woensdag • Jeruzalem – de Oude Stad
v
+1
Vandaag gaan we de Oude Stad verkennen met elkaar. We wandelen vanaf de Olijfberg naar de Hof van Getsemané. Door één van de poorten gaan we de Oude Stad binnen. We gaan naar Bethesda waar we met elkaar zingen in de kerk van Anna. We lopen over de Via Dolorosa, door de soukhs, naar de Grafkerk. Natuurlijk staan we uitgebreid stil bij de Klaagmuur. Ook bezoeken we vandaag de Graftuin, net buiten de Oude Stad.
Donderdag • Qumran – Ein Gedi – Massada – Dode Zee
v
+1
We gaan vandaag naar de woestijn. We rijden naar de oevers van de Dode Zee en maken een korte fotostop bij Qumran. Vervolgens rijden we naar de woestijnoase Ein Gedi. Hier verborg David zich voor Saul. We wandelen naar de waterval waar we zelfs even kunnen pootje baden. Door naar Massada, de hooggelegen Romeinse vesting. Per kabelbaan gaan we omhoog en leren we meer over deze vesting waar Herodes woonde. Uiteraard gaan we vanmiddag ook drijven in de Dode Zee.
Vrijdag • Bijbelse dierentuin – vrije tijd – begin van de Shabbath
v
Vanmorgen bezoeken we de interessante Bijbelse dierentuin van Jeruzalem. In deze bijzondere dierentuin zien en leren we meer over dieren die in de Bijbel voorkwamen. ’s Middags bent u in de gelegenheid om te ontspannen of om zelf iets te ondernemen in Jeruzalem. De reisbegeleider maakt met de liefhebbers een mooie wandeling door het Kidrondal. ’s Avonds wonen we het feestelijke begin van de Shabbath bij die bij de Klaagmuur begint. We genieten tot slot van ons laatste diner in Israël.
Zaterdag • Terugreis
Helaas, het zit erop. Na het ontbijt worden we naar de luchthaven van Tel Aviv gebracht voor de terugvlucht. Einde van een prachtige gezinsreis door Israël.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht
Transavia
v
Transavia vliegtuig
Transavia vliegtuig

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over Transavia, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vind je op de site van Transavia of neem contact op met het service centre van Transavia op telefoonnummer 0900-0737 (100 cpg).

Open alle items
Bagage
Handbagage
Wanneer je vliegt met Transavia dan is het meenemen van handbagage (max. 10 kg en met de juiste afmetingen; geadviseerd formaat max. 45 x 40 x 25 cm, kan gegarandeerd als handbagage mee aan boord) inbegrepen. Het maximaal formaat is 55 x 40 x 25 cm, echter op drukke vluchten kan het zijn dat deze trolleys toch in het ruim vervoerd zullen worden.

Let op: indien handbagage niet aan bovengenoemde afmetingen en/of gewicht voldoet, wordt deze als ruimbagage gezien. Handtassen, aktetassen, laptops en laptoptassen worden allemaal als 1 stuk bagage gerekend. Neem je bijvoorbeeld een handtas en een laptoptas mee dan dient één van de twee afgegeven te worden als ruimbagage.

Vanwege veiligheidsvoorschriften is het op vluchten van Transavia niet langer toegestaan om de 15-inch MacBook Pro Mid (2015 - 2017) mee te nemen als ruimbagage. Wel mag de laptop mee in de cabine, maar alleen als de laptop is uitgeschakeld. De laptop mag niet worden opgeladen tijdens de vlucht. Deze regel is het gevolg van een terugroepactie van Apple. Op de website van Apple kun je precies zien welke laptops het betreft.

Ruimbagage
Ruimbagage kun je voordelig en eenvoudig bij boeking reserveren óf vanaf 3 dagen voor vertrek boeken op de website van Transavia via onderstaande button. Boek je ruimbagage voordat je (online) bent ingecheckt. Na het inchecken, kun je niets meer veranderen aan je vlucht. De tarieven die je op de luchthaven betaalt voor het meenemen van ruimbagage zijn hoger dan wanneer je vooraf je bagage boekt.

Afwijkende bagage
De voorwaarden voor het meenemen van afwijkende bagage, bijvoorbeeld een fiets of golf- of duikuitrusting kun je opvragen via Kras of je reisbureau.

Check altijd vooraf op de website van Transavia de exacte bagagevoorwaarden. Hier vind je ook informatie over bagage voor kinderen.

Ruimbagage bijboeken
Stoelkeuze
Op de website van Transavia kun je via Mijn Transavia tegen betaling een stoel reserveren (aan te raden als je naast elkaar wilt zitten). Het maken van een stoelreservering is mogelijk vanaf 3 dagen tot 30 uur voor vertrek van de vlucht. Je kunt via mijn Transavia alleen een stoel reserveren als je nog niet online bent ingecheckt. Na het online inchecken, kun je namelijk niets meer aan je boeking toevoegen/wijzigen.

Stoelen reserveren
Inchecken
Online inchecken
Het is mogelijk om vanaf 30 uur (tot max. 4 uur) voor vertrek online in te checken via mijn Transavia als je vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Innsbruck, Praag of Wenen.

Je ontvangt van ons een e-mail (indien het online inchecken voor je vlucht mogelijk is). Via enkele eenvoudige stappen kies je vervolgens een stoel en print je de instapkaarten uit. Het boekingsnummer dat op de website van Transavia gevraagd wordt, is je Kras boekingsbevestigingsnummer. De online check-in wordt door Transavia verzorgd. Kras heeft hier geen invloed op.

Let op: je moet naast jouw instapkaarten ook de e-tickets die je van ons per e-mail of post hebt ontvangen meenemen naar de luchthaven.

Bagage drop-off
Nadat je online ingecheckt hebt, hoef je op de luchthaven niet meer in de rij te staan voor de incheckbalie. Je hoeft alleen nog maar je bagage af te geven bij het zogenaamde 'baggage drop off'-point van Transavia.

Groepen
Internet check-in is niet mogelijk voor reisgezelschappen van meer dan 9 personen. Voor mindervaliden en gezinnen met kleine kinderen worden door Transavia vooraf stoelen gereserveerd.

Online inchecken

Inchecken op de luchthaven

Vanzelfsprekend is deze online check-in niet verplicht, je kunt ook gewoon inchecken bij de incheckbalie of selfservice check-in.
Service aan boord
Aan boord kunt je tegen betaling een keuze maken uit het veelzijdige à la carte assortiment met een assortiment koude - en/of warme snacks en (fris)dranken. Betaal je bestelling direct aan het cabinepersoneel. Het is toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen, mits die aan boord gekocht zijn. Aan boord kun je uitsluitend betalen met pinpas of creditcard. Het is niet mogelijk om contante betalingen te doen.
Voorwaarden
• Bij het boeken van jouw reis dien je de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In jouw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen je erop dat als de terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland de reis effectief één dag langer is dan de geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van een reisverzekering.
Hotels

Hieronder vindt u een selectie van de hotels die we aandoen tijdens deze reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

3 nachten Tiberias • Degania Bet Kibbutz Country Lodging
Deze kibbutz ligt aan de zuidkant van het meer van Tiberias en is op ongeveer 20 minuten lopen van de oevers van het Meer . De stad Tiberias ligt op ongeveer op 12 km van de kibbutz,Er is een receptie, zwembad, restaurant en een bar. Uw kamer heeft een televisie, zitje, koelkastje (leeg), koffie- en thee faciliteiten en een badkamer met bad of douche en toilet.
4 nachten Jeruzalem • Royal Wing Jerusalem****
Dit fraaie 4-sterren hotel ligt aan op circa 30 minuten lopen van de Oude Stad. Dichtbij het hotel vertrekt de tram naar de Oude Stad. Het hotel heeft een receptie, fitnessruimte, buitenzwembad, bar, restaurant en wifi. De kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, airconditioning en een koelkastje. De badkamer heeft een bad of douche en toilet.
Bijkomende kosten
Bijkomende kosten ter plaatse

De kosten voor de entreegelden en de lokale gids volgens het dagprogramma zijn inbegrepen. Eventuele extra, niet genoemde excursies, fooien en/of gidsen zijn exclusief.

Excursies (genoemde prijzen zijn groepstarieven)
Avondtour Jeruzalem: ca. € 15 p.p.
Drijven in de Dode Zee incl. lunch en handdoeken: ca. € 15 p.p.

Lunches
Ca. € 15 p.p.p.d.

Fooien
Tijdens uw reis zijn er vele personen die voor u klaar staan. Als blijk van waardering kan er aan het begin van de reis door de reisleider een fooienpot voor de gids(en) en kofferjongens, restaurant-/hotelpersoneel etc. voorgesteld worden. Zo hoeft u tijdens de reis niet overal een klein bedrag achter te laten, dit regelt uw reisleider voor de hele groep. Dit bedrag staat los van de fooi voor uw reisleider en chauffeur. Een fooi geven is niet verplicht, maar wel gebruikelijk. Als u tevreden over hen bent, kunt u aan het einde van de reis naar eigen inzicht een fooi geven. Dit zal zeker op prijs gesteld worden. Om u een indicatie te geven hanteren wij een richtlijn van ca. € 3,00 per persoon per dag voor de gids en € 2,00 voor de chauffeur. Hotel en restaurant personeel ca. € 1 per dag. Totaal ca. € 50 p.p.

Noot: alle genoemde bezienswaardigheden en/of gidsen vormen slechts een indicatie en zijn nadrukkelijk onder voorbehoud. Afhankelijk van bijvoorbeeld feestdagen kan het voorkomen dat niet al deze genoemde bezienswaardigheden bezocht worden. Indien de tijd het toelaat kunnen er andere bezienswaardigheden bezocht worden, waarvan de entreegelden niet in deze reisinformatie vermeld zijn. Alle genoemde prijzen zijn per per persoons en onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van groepgrootte.

Plaatsinfo
Israël
v
Israel.Negevs
Israel.Negevs
+5
+4

Het eeuwenoude Israël, smal land ingeklemd tussen oceaan en woestijn, fascineert voornamelijk met haar lange en boeiende geschiedenis als land van de Bijbel. Bij het Meer van Tiberias en de oase van Ein Gedi, op de berg Nebo en in bekende plaatsen als Nazareth en niet te vergeten ‘stad van de vrede’ Jeruzalem komen tal van Bijbelverhalen tot leven bij de historische en religieuze monumenten. Maar ook de veelzijdigheid aan landschappen is een voorname trekpleister. Van de warme zandstranden aan de Rode Zee tot de heuvels en bergen in het centrale deel van het land. Van de Dode Zee met haar hoge zoutgehalte en heilzame modder tot de uitgestrekte droge Negev woestijn in het zuiden. Het veelzijdige Heilige Land met haar talloze boeiende facetten… zeker een ontdekking waard!

Midden-Oosten