Deze reis kunt u op dit moment niet reserveren, omdat deze volgeboekt is, (tijdelijk) geen beschikbaarheid heeft of nog niet compleet in ons systeem staat.

Het boeken van deze reis is op dit moment dus helaas niet mogelijk. U kunt ons via het speciale contactformulier benaderen, waarna wij contact met u zullen opnemen indien deze reis wel beschikbaar is, of om u te informeren over een soortgelijke reis.

U kunt voor meer informatie of een voorboeking ook bellen met onze Reserveringsafdeling via 088 - 0885 808 (lokaal tarief).

v

Rondreis - Israël... SHALOM

12-daagse vliegreis Israël - Neem een duik in het authentieke Israëlische leven

1_Galilee_zee_Kinneret_Tiberias_Israel
Jeruzalem - klaagmuur
148478237_Gebergte_EinGedi
Israel.Jaffas
v
Meer van Tiberias
1_Galilee_zee_Kinneret_Tiberias_Israel
Jeruzalem - klaagmuur
148478237_Gebergte_EinGedi
Israel.Jaffas
IGY
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 20

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

  • NIEUW in ons reisprogramma
  • Verblijf in authentieke kibboetsen
  • Ontdek de minder bekende plekken
  • Vier het begin van de Shabbath
  • Incl. workshop 'Shop & Cook in Ben Yehuda'
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

Retourvlucht Amsterdam - Tel Aviv (eventueel met een overstap)
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Rondreis per comfortabele touringcar met airconditioning
• Nederlandssprekende Israëlische gids
• Goed Idee reisbegeleider
• Verblijf in goede middenklasse hotels op een kamer met douche of bad en toilet
• Halfpension (ontbijt en diner)
• Lunch op zondag
• Lunch in Nes Ammim
• Het beschreven dagprogramma
• Entreegelden van het beschreven dagprogramma

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Bijkomende kosten ter plaatse
• Eventuele ruimbagage
• Fooien (ca. € 75 p.p.)
• Facultatieve excursies en entreegelden

Optioneel (direct bij te boeken)
• Ruimbagage bij Transavia of TUI fly
• Reis- en annuleringsverzekering
Park, Sleep & Fly arrangement Schiphol

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Entreegelden tenzij anders vermeld
• Eventuele gidsen en optionele excursies
• Fooien
Klik hier voor een indicatie van bijkomende kosten ter plaatse

Extra informatie

• Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 20
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 14 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart
Dagprogramma

Maak kennis met Authentiek Israël

Een geheel nieuwe reis waarbij we een duik nemen in het authentieke Israëlische leven. Gedurende deze reis verblijven we in authentieke kibboetsen in Tiberias en in de woestijn. We maken hier kennis met rijke leven in een kibboets. Naast de kibboetsen bezoeken we ook veel andere minder bekende plekken zoals Nes Ammim, Genesis Land, Hebron en Ein Avdat. Maar er is nog veel meer, want we vieren het begin van de Shabbath bij Joodse families thuis én we nemen deel aan een workshop ‘Shop & Cook in Ben Yehuda’. We sluiten deze prachtige reis af bij het typisch Israëlische stadje Jaffa. Gaat u ook mee?

Open alle items
Dinsdag ◆ Heenreis
Op de luchthaven ontmoeten we elkaar waarna we comfortabel naar Israël vliegen. Na aankomst worden we naar onze kibbutz in Tiberias gebracht. Hier zullen we de komende nachten verblijven.
Woensdag ◆ Meer van Tiberias
v
Meer van Tiberias
1_Galilee_zee_Kinneret_Tiberias_Israel
1_Galilee_zee_Kinneret_Tiberias_Israel
Meer van Tiberias
+1
We beginnen vandaag met een boottocht over het Meer van Tiberias. Halverwege leggen we de motor even stil, onze reisbegeleider leest een stuk uit de Bijbel. Verder zien we vandaag ook nog Kapernaüm en de Berg der Zaligsprekingen en Tabgha, waar de wonderbare spijziging plaatsvond. In de loop van de middag rijden we terug naar onze kibboets.
Donderdag ◆ Rosh Haniqra – Nes Ammim – Safed
v
Safed
Safed
Na het ontbijt gaan we op pad naar het uiterste puntje van Israël in het noorden aan de grens met Libanon. Hier bezoeken we de rotsklippen bij Rosh Haniqra. Met de kabelbaan (exclusief) kunt u naar de grotten die azuurblauw in het water schijnen. Door naar de kibbutz Nes Ammim. Het uitgangspunt van deze kibboets is de verbondenheid tussen christenen en Joden. We genieten hier van een lunch in de gemeenschappelijke ruimtes (inbegrepen). We sluiten de dag af bij Safed, ook wel ‘de stad op de berg’. Hier maken we kennis met het rijke traditionele Joodse leven.
Vrijdag ◆ Genesis Land – Wadi Qelt – begin Shabbath
We laten het Meer van Tiberias achter ons. Onderweg stoppen we bij de doopplaats Qasr el Yahud. We gaan naar Genesis Land waar we een kijkje krijgen in het leven van Abraham in de woestijn. Aansluitend rijden we naar het uitkijkpunt Wadi Qelt waar we een prachtig zicht hebben op het St. Georgeklooster. ’s Avonds maken we het feestelijke begin van de Shabbath mee. We gaan vervolgens met een Joods gezin mee naar huis waar we de bijzondere shabbathsmaaltijd meebeleven. Een unieke ervaring!
Zaterdag ◆ Oude Stad
v
+1
Deze dag staat in het teken van de Oude Stad. We beginnen op de Olijfberg. Van hier wandelen we via de Hof van Gethsemané de Oude Stad binnen en bezoeken de burcht Antonia, Bethesda en de Kerk van St. Anna. We vervolgen de weg over de Via Dolorosa en komen uiteindelijk uit bij de Klaagmuur. Even buiten de Oude Stad bezoeken we de Graftuin.
Zondag ◆ Jeruzalem
Op de rustdag verblijven we in Jeruzalem. Onze reisbegeleider verzorgt een samenkomst in het hotel. Indien mogelijk bezoeken we ook een lokale kerkdienst. De lunch is vandaag ook inbegrepen.
Maandag ◆ Bar MItsvah – Yad Vashem – workshop 'Shop & Cook Ben Yehuda'
v
Jeruzalem - klaagmuur
Jeruzalem - klaagmuur
+1
Op maandag vindt bij de Klaagmuur altijd de feestelijke Bar Mitsvah plaats, Joodse jongens van 13 jaar worden hier ‘Zoon der Wet’. Door naar Yad Vashem, het Holocaust herdenkingsmonument. Het bezoek hieraan is indrukwekkend. In de loop van de middag nemen deel aan de workshop ‘Shop & Cook Ben Yehuda’. Samen met de lokale bevolking gaan we inkopen doen op de markt. Vervolgens bereiden we hier een heerlijke Israëlische maaltijd van die we natuurlijk gezamenlijk eten.
Dinsdag ◆ Hebron – Israel Museum
We gaan naar Hebron, de stad waar de aartsvaders Abraham, Izaäc en Jakob liggen begraven. We bezoeken hier de spelonk van Machpela. Aansluitend rijden we terug naar Jeruzalem waar we het Israel Museum bezoeken. Hier liggen de Dode Zee-rollen opgeslagen die een herdersjongen vond bij Qumran.
Woensdag ◆ Ein Gedi – Massada – Dode Zee – Mashabei Sadeh
v
Ein Gedi
148478237_Gebergte_EinGedi
148478237_Gebergte_EinGedi
Ein Gedi
+1
Op naar de Dode Zee waar we Ein Gedi bezoeken. We wandelen naar de waterval en misschien zien we hier de steenbokken lopen. Ook bezoeken we vandaag de hooggelegen Romeinse vesting Massada. Vanaf Massada hebben we een prachtig uitzicht over de Dode Zee. Natuurlijk krijgt u gelegenheid om uw onzinkbaarheid te testen in de Dode Zee alvorens we doorrijden naar de kibboets Mashabei Sadeh.
Donderdag ◆ Sde Boqer – Ein Avdat – Mitzpeh Ramon
v
+1
In de woestijn ligt Sde Boqer, het is de kibboets waar David Ben Gurion, de eerste premier van Israël, lange tijd woonde. We zien hoe hij hier in soberheid leefde en werkte. Vanaf de kibboets gaan we naar Ein Avdat waar we een adembenemende wandeling maken door deze bijzondere kloof. Tot slot zien we vandaag de woestijnkrater Mitzpeh Ramon.
Vrijdag ◆ Jaffa – Middellandse Zee
v
Israel.Jaffas
+1
Israel.Jaffas
Na het ontbijt rijden we via een prachtige route langs onder andere Beersheva naar Jaffa, het oude Joppe. We wandelen hier door de smalle straatjes van deze Bijbelse plaats. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Zaterdag ◆ Terugreis
We worden naar de lucht haven van Tel Aviv gebracht voor de terugvlucht naar Nederland.
Einde van een prachtige reis door het authentieke Israël. Lehitraot!

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht
Austrian Airlines
v
Austrian Airlines vliegtuig
Austrian Airlines
Austrian Airlines vliegtuig
Austrian Airlines

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over Austrian Airlines, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van Austrian Airlines of neem contact op met het service centre van Austrian Airlines op telefoonnummer 0900-2658920 (15 cpm).

Bagage
De bagagevrijdom is 23 kg. Daarnaast is 1 stuk handbagage toegestaan van maximaal 8 kg met de maximale afmeting 55 x 40 x 23 cm.
Online inchecken
Is niet mogelijk wanneer u via Kras geboekt heeft.
Service aan boord
Op de korte- en middellange vluchten van minder dan 3 uur worden er programma’s vertoond op de beeldschermen die u kunt kijken en luisteren zonder koptelefoon. Op vluchten langer dan 3 uur worden er films, een selectie van leuke tv-programma's en korte verslagen over sport, muziek en lifestyle vertoond. Op deze vluchten wordt een koptelefoon verstrekt. Daarnaast zijn er ook muziekkanalen die u met uw koptelefoon kunt beluisteren.
Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.
Aan boord kunt u uw taxfree aankopen betalen met de gangbare creditcards.
Swiss
v
Swiss vliegtuig
Swiss logo
Swiss vliegtuig
Swiss logo

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over Swiss, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vind je op de site van Swiss of neem contact op met het servicecenter van Swiss op telefoonnummer 0900 20 20 232.

Bagage
Ruimbagage
Je mag maximaal 1 stuk van maximaal 23 kg inchecken.

Handbagage
Je mag maximaal 1 stuk handbagage meenemen. De maximale afmetingen zijn 55 cm x 40 cm x 23 cm en het maximale gewicht is 8 kg.

Hiernaast is het toegestaan om een handtas, laptoptas of schoudertas mee te nemen aan boord, maximale afmetingen hiervoor zijn 40 cm x 30 cm x 10 x cm.

Lees meer over de bagageregels op de website van Swiss.
Inchecken
Online inchecken is mogelijk vanaf 23 uur voor vertrek. Indien je met Swiss naar China of Rusland vliegt is het niet mogelijk om online in te checken.

Hoe werkt online inchecken via www.swiss.com?
(mogelijk vanaf 23 uur voor vertrek tot 1 uur voor vertrek)

Stap 1: Ga naar Web Check-in
Vul je voornaam, achternaam en de boekingscode (Booking code / Booking reference) in die je in je reisbescheiden vindt onder het vluchtschema. Wanneer er geen boekingscode in de
reisinformatie wordt vermeld, dan kun je deze telefonisch bij ons opvragen via telefoonnummer
088 0885 886.

Stap 2: Jouw gegevens
Jouw reisschema verschijnt op je scherm. Ga verder naar Check-in.

Stap 3: Stoel
Er is een stoel voor je gereserveerd. Indien je deze wenst te wijzigen, dan kun je via de 'Seatmap' een stoel kiezen.

Stap 4: Print documenten
Kies vervolgens de wijze waarop je jouw Boarding Pass wilt ontvangen.

Afgeven van ruimbagage
Als je bent ingecheckt hoef je alleen nog voor vertrek je ruimbagage af te geven bij een bagage
afgiftepunt op de luchthaven. Op de meeste luchthavens kun je je bagage afgeven vanaf 2 uur
voor vertrek van je vlucht. Voor de uitgebreide bagageregeling verwijzen we je naar
www.swiss.com.
Service aan boord
Maaltijden, snacks en drankjes tijdens de vluchten zijn inclusief.

Op lange afstandsvluchten is een entertainment systeem aan boord met persoonlijk scherm aanwezig. Je kunt kiezen uit verschillende films, televisieseries/programma’s, muziek en spelletjes.

Je kunt je aankopen aan boord contant of met de meest gangbare creditcards betalen.
Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven
v

Gaat u binnenkort op vakantie met het vliegtuig en heeft u al nagedacht over de manier waarop u naar de luchthaven gaat? Wij helpen u graag een handje.

Overnachten
Wilt u ontspannen uw vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar Schiphol en u kunt uw auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie
Parkeren
Wij bieden u diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw auto kunt parkeren.

Meer informatie
Vervoer van/naar de luchthaven
Heeft u vervoer nodig van/naar uw luchthaven? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden
• Bij het boeken van jouw reis dien je de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In jouw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen je erop dat als de terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland de reis effectief één dag langer is dan de geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van een reisverzekering.
Hotels

Hieronder vindt u een selectie van de hotels die we aandoen tijdens deze reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

3 nachten Nehara • Kibbutz Ashdot Yaakov
Deze authentieke kibbutz is al gesticht in 1924. Er wonen nu meer dan 700 mensen van jong tot oud. Er is een gemeenschappelijke eetzaal, een café, een zwembad en een groene omgeving. Uw kamer (lodge) is keurig ingericht met een terrasje, koelkastje, magnetron, koffie- en theefaciliteiten, televisie en een badkamer met bad of douche en toilet.
5 nachten • Royal Wing Jerusalem****
Dit fraaie 4-sterren hotel ligt aan op circa 30 minuten lopen van de Oude Stad. Dichtbij het hotel vertrekt de tram naar de Oude Stad. Het hotel heeft een receptie, fitnessruimte, buitenzwembad, bar, restaurant en wifi. De kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, airconditioning en een koelkastje. De badkamer heeft een bad of douche en toilet.
2 nachten Mashabei Sade • Mashabei Sadeh Kibbutz Country Lodging
In de Negev-woestijn is de authentieke kibbutz Mashabei Sadeh gelegen. Hier krijgt u een duidelijke indruk van het leven in een kibbutz. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht met een badkamer met bad of douche en toilet.
1 nacht Tel Aviv • BY14 TLV Hotel
Dit fraaie hotel ligt centraal gelegen dichtbij het strand en de stad Tel Aviv. Het hotel heeft een receptie, zonneterras, fitnessruimte, fietsverhuur, lounge en restaurant. Uw kamer heeft telefoon, televisie, ventilator en een badkamer met bad of douche en toilet.
Bijkomende kosten
Bijkomende kosten ter plaatse

De kosten voor de entreegelden en de lokale gids volgens het dagprogramma zijn inbegrepen. Eventuele extra, niet genoemde excursies, fooien en/of gidsen zijn exclusief.

Excursies (genoemde prijzen zijn groepstarieven)
Kabelbaan Rosh Haniqra: ca. € 15 p.p.
Avondtour Jeruzalem: ca. € 15 p.p.
Drijven in de Dode Zee incl. lunch en handdoeken: ca. € 15 p.p.

Lunches
Ca. € 15 p.p.p.d.

Fooien
Tijdens uw reis zijn er vele personen die voor u klaar staan. Als blijk van waardering kan er aan het begin van de reis door de reisleider een fooienpot voor de gids(en) en kofferjongens, restaurant-/hotelpersoneel etc. voorgesteld worden. Zo hoeft u tijdens de reis niet overal een klein bedrag achter te laten, dit regelt uw reisleider voor de hele groep. Dit bedrag staat los van de fooi voor uw reisleider en chauffeur. Een fooi geven is niet verplicht, maar wel gebruikelijk. Als u tevreden over hen bent, kunt u aan het einde van de reis naar eigen inzicht een fooi geven. Dit zal zeker op prijs gesteld worden. Om u een indicatie te geven hanteren wij een richtlijn van ca. € 3,00 per persoon per dag voor de gids en € 2,00 voor de chauffeur. Hotel en restaurant personeel ca. € 1 per dag. Totaal ca. € 75 p.p.

Noot: alle genoemde bezienswaardigheden en/of gidsen vormen slechts een indicatie en zijn nadrukkelijk onder voorbehoud. Afhankelijk van bijvoorbeeld feestdagen kan het voorkomen dat niet al deze genoemde bezienswaardigheden bezocht worden. Indien de tijd het toelaat kunnen er andere bezienswaardigheden bezocht worden, waarvan de entreegelden niet in deze reisinformatie vermeld zijn. Alle genoemde prijzen zijn per per persoons en onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van groepgrootte.
Anderen bekeken ook EXTRA KORTING

Plaatsinfo
Tel Aviv
v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
+7
Tel Aviv
+6

Tel Aviv ('Heuvel van de Lente') ontstond in 1909 als joodse tegenhanger van de Arabische stad Jaffa. In 1921 kreeg de nederzetting stadsrechten en werd een eigen burgemeester (Dizengoff) benoemd. De stad is in rap tempo uitgegroeid tot een drukke, mondaine, westerse en economisch zeer belangrijke metropool met ca. 2 miljoen inwoners. Tel Aviv is een stad van grote contrasten: futuristische wolkenkrabbers en traditionele straatmarkten met kleine eetkraampjes zorgen voor een unieke sfeer!

Open alle items
Strand
v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Israel.Tel-Avivs
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
+7
Tel Aviv
+6
Tel Aviv beschikt over een werkelijk schitterend parelwit zandstrand. Flaneren over de 3 km lange slingerende Tayelet-promenade langs de kustlijn, met vele bars, restaurants en terrassen, is een geliefde bezigheid van zowel Israëli’s als toeristen!
Musea & architectuur
v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
De boeiendste musea van Israël bevinden zich zonder twijfel in Tel Aviv. Het Ha'aretz Israël Museum legt de nadruk op plaatselijke ambachten en de historie van handelspraktijken. In het Beth Hatefutsoth (het Museum van de Joodse Diaspora) op het campusterrein van de universiteit komt u alles te weten over de geschiedenis van het joodse volk en hun verspreiding over de wereld. Houdt u meer van kunst, dan raden we een bezoek aan het Tel Aviv Museum voor Kunst aan. Hier bevinden zich de beste Israëlische kunstwerken. Ook het Helena Rubenstein Pavilion, met werk van eigentijdse kunstenaars, maakt deel uit van dit museum. Liefhebbers van architectuur kunnen zich vergapen aan de vele schitterende Bauhaus gebouwen, gebouwd in de jaren 20 en 30 en kenmerkend voor de stad. Mede vanwege deze bouwwerken staat Tel Aviv vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Winkelen
v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
+6
Tel Aviv
+5
Naast hypermoderne winkelcentra met een internationaal karakter, vindt u in het oude stadshart van Tel Aviv ook nog volop traditionele sferen met winkels en markten waar ambachtelijke Israëlische producten verkocht worden. Struint u langs de winkels en kraampjes van Nahlat Binyamin, neem een dikke portemonnee mee als u de designwinkels in Dizengoff Street bezoekt, ga eens lekker rondneuzen op de Carmel openluchtmarkt (met in de omgeving ook tal van kleine restaurantjes voor een aangename lunch- of dinerpauze!) of neem een kijkje bij de Diamantbeurs!
Bruisend nachtleven
v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Houdt u van uitgaan, dan bent u in Tel Aviv aan het juiste adres. Er zijn tal van hippe nachtclubs en ook de grote hotels beschikken over clubs, bars en discotheken, waar tot in de vroegere uurtjes gefeest wordt. Populair trefpunt voor trendy jongeren is Sheinkin Street, met boutiques, kunstwinkels, cafés en uitgaansgelegenheden.
En verder...
Maak eens een wandeling langs het Yarkon riviertje in het Hayarkon park of huur hier een fiets, kano of roeiboot! U vindt hier ook een Lunapark. Ook een kijkje in het in de jaren '70 grondig gerestaureerde Arabische Jaffa (tegenwoordig een stadsdeel van Tel Aviv) raden we u aan. Het is één van de oudste havensteden ter wereld, met een rijke en boeiende geschiedenis. Bezienswaardig zijn hier onder meer de Turkse uurwerktoren, de Grote Moskee, de St-Petruskerk, het Archeologische Museum en de vlooienmarkt in Oud-Jaffa. Bent u bijzonder geïnteresseerd in archeologie, informeert u dan ter plaatse ook naar excursiemogelijkheden naar het nabijgelegen Caesarea.
Israël
v
Israel.Negevs
Israel.Negevs
+5
+4

Het eeuwenoude Israël, smal land ingeklemd tussen oceaan en woestijn, fascineert voornamelijk met haar lange en boeiende geschiedenis als land van de Bijbel. Bij het Meer van Tiberias en de oase van Ein Gedi, op de berg Nebo en in bekende plaatsen als Nazareth en niet te vergeten ‘stad van de vrede’ Jeruzalem komen tal van Bijbelverhalen tot leven bij de historische en religieuze monumenten. Maar ook de veelzijdigheid aan landschappen is een voorname trekpleister. Van de warme zandstranden aan de Rode Zee tot de heuvels en bergen in het centrale deel van het land. Van de Dode Zee met haar hoge zoutgehalte en heilzame modder tot de uitgestrekte droge Negev woestijn in het zuiden. Het veelzijdige Heilige Land met haar talloze boeiende facetten… zeker een ontdekking waard!

Midden-Oosten